Hello Wrinkles – Viszlát ráncok
A csomagban a két termék mellé egy harmadikat ajándékba adunk!
Természetes ragyogás a bőrödnek.
Tápláld camu camu-val és baobab-bal, melyeknek magas a C-vitamin és antioxidáns tartalma.
Miért érdemes használni?
- csökkenti a pigmentációt
- ragyogóvá teszi a bőrt
- véd a környezet károsító hatásaitól
- harcol az öregedés látható jelei ellen
Inspirációért nézd meg az alábbi videót.
100 g
€ 57
Product Description
HOGYAN SEGÍT A CAMU CAMU A BŐR JAVÍTÁSÁBAN?
A Camu Camu (Myrciaria Dubia) a perui Amazonas őshonos gyümölcse. Kerek, gömbölyű gyümölcs, hasonló a cseresznyéhez, átmérője körülbelül 3 cm. Az érett gyümölcs, kellemes savas ízű, hasonlít a cseresznyére vagy a citromra. Legfontosabb tulajdonsága a magas aszkorbinsav tartalom. A Camu camu több C-vitamint tartalmaz, mint bármely más gyümölcs a bolygón, például a narancshoz képest a 60-szor több C-vitamint, tízszer több vasat, háromszor több niacint, kétszer annyi riboflavinot és ötven százalékkal több foszfort tartalmaz.
A camu camu, antioxidáns, növeli a természetes védekezőképességet és az immunitást. Különösen fontos a gyermekek, a terhes és szoptató nők, valamint az idős emberek számára, hogy táplálékát jó mennyiségű C-vitaminnal egészítsék ki.
A gyümölcs legnagyobb értékét az adja, hogy a szintetikus C-vitaminokkal szemben sokkal jobb hatásfokkal hasznosul a szervezetben, már kisebb mennyiségben is felülmúlja a nagy dózisban szedett szintetikus vitaminok hatását!
Előnyök:
- Természtes antioxidáns
- Erősíti az immunrendszert
- Öregedésgátló
- Elősegíti a kollagén felszívódását
- Magas C-vitamin tartalom
MI AZ A BAOBAB?
A baobab, vagy majomkenyérfa számos fontos vitamin és ásványi anyag forrása.
Hagyományosan mindenféle bél- és emésztési probléma megszüntetésére alkalmazzák, de használják gyulladásoknál, fájdalmaknál és láz esetében is. Az igazán örvendetes az, hogy nem lehet túladagolni, mert nagy mennyiségben sincs semmilyen mellékhatása.
A gyümölcshús gazdag C- és B-vitaminban, kalciumban.
- Hatszor annyi a C-vitamin-tartalma, mint a narancsnak. Támogatja az immunrendszert, éberséget, energiát biztosít egész napra, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen.
- A természetes kalcium tartalma jól hasznosítható a jó kalcium-foszfor-arány miatt.
- A baobab jelentős vastartalommal bír, ami a benne található C-vitaminnal együtt hatékonyan tud hasznosulni.
- Polifenoltartalma is magasabb, mint más gyümölcsöké, így fontos szerepet játszhat a bőröregedés elleni küzdelemben.
- A baobab ötször annyi antioxidánst tartalmaz, mint pl. az acai bogyó. Védi a sejteket a szabadgyökök okozta károsodástól, ami szintén lassítja az öregedési folyamatokat.
- Magas kálium tartalmánál fogva segíti az idegrendszer helyes működését, de ebben segítik a B-vitaminok, a magnézium és a C-vitamin is.
- Több magnézium van a baobab gyümölcshúsban, mint pl. az almában, az őszibarackban, a sárgabarackban vagy a banánban.
- Gazdag polifenolokban, amelyek segítenek megelőzni az érelmeszesedést.
- Magas a rosttartalma, ami segít egyensúlyban tartani az emésztőrendszert.
ÖSSZETEVŐK:
Organikus Camu camu, organikus baobab.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLATOK
- 100 g – 20 napra elegendő
- Adj 5 g-ot az általad kedvelt joghurtba, juice-odba, vagy smoothie-ba
- Rázd össze és idd naponta – legjobb, ha reggel.
Kapcsolódó termékek
Related products
Iratkozz fel hírlevelünkre
Iratkozz fel és első vásárlásodból 20% kedvezményt kapsz.
Gratulálunk!
Sikeresen feliratkoztál!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.